korzoobrad1@h-1.hr

KORZO SISAK

O nama Kontakt

Obrada metala
Kutinska 189,  Novo Selo Palanječko
Sisak

Korzo Sisak

korzo.sisak


korzoobrad1@h-1.hr

Saznaj više

O NAMA

Obrt je osnovan 1988. godine, s razvojem proizvoda i povećavanjem tržišta razvio se, te djeluje neprekidno do danas. U tom razdoblju postepeno se razvija s vlastitim financijskim sredstvima.

Proizvodni program

Aluminijske i čelične konstrukcije, aluminijska stolarija, crna i inox bravarija već više od trideset godina predstavljaju proizvodni program naše tvrtke. Proizvodni program čine razne konstrukcije izrađene od aluminija ili čelika, aluminijska i čelična stolarija, zaštitne rešetke, ventilacijske rešetke, garažna vrata, krovne čelične konstrukcije,čelične konstrukcije obložene limom, metalne pregrade, čelična stepeništa, protupožarna vrata, ograde svih vrsta i namjena, ukrasni potporni nosači za cvijeće, inox roštilji, čelični ormari i police, obnavljanje starinskih zaštićenih čeličnih ograda, izrada drugih predmeta od čelika i inoxa za industrijsku ili privatnu svrhu, te usluge svih vrsta zavarivanja.

Kontakt

Kutinska 189
Novo Selo Palanječko
Sisak
mail: 
korzoobrad1@h-1.hr
mob: 
099 3430 371
098 389 819

SISAK

Nastajanje dekorativnih slova, našeg grada! Promoviraju tako grad, tradiciju i ono što baštinimo a čine lijepu razglednicu.

HOKU

Izradili smo logo i natpis na Holandskoj kući, kombinacijom vještina ručnog rada i moderne tehnologije. Iz radioničke perspektive dobili smo odličan spoj!

Solarno drvo

Izrada Solarnog drveta na BP INA Sisak, Zagrebačka cesta, prema projektu i u suradnji s Tehničkom školom Sisak.

VORTEX STOLOVI

Muse Design Awards, u organizaciji INTERNATIONAL AWARDS ASSOCIATES (IAA) dodijelio je projektu Tornado and Tumbleweed - Rose Gold award za 2019. godinu u kategoriji - Furniture, između 13 tisuća prijava i 130 članova međunarodnog žirija, 5 kategorija i 50+ zemalja.
Drago nam je što je naš rad i trud ovako prepoznat!

Projekt / prototip je postavljen za trajnu uporabu u muzeju HAZU gdje se može vidjeti uživo.
Proizvođač i inovator: Obrada metala Korzo Sisak
Foto: Stela Kovačić Dizajn: 4n4design

Više o projektu i nagradi na linku:
https://design.museaward.com/winner-info.php?id=760&fbclid=IwAR2B_BqnD6xmHJ8tKSEl5yaWg91kV5JXKYdAEBN2LIj9-fgM8-GMnnNnFCM

Zahvalnica HAZU

Konstrukcije

Ograde

U trendu, tradicionalnim radom, stvaramo elegantne i jednostavne unikate poput ove ograde koja unese toplinu i moderan štih u prostor i oduševi vlasnika! Tako ćemo se prilagoditi i vama u izradi proizvoda od metala!